dimecres, 13 de juny del 2007

Evidències

Del que ens ha passat a Esquerra de Reus n'haurem de treure moltes conclusions en el present i en el futur. Després de dues setmanes, algunes em semblen evidents:
- L'enfrontament del 25% de la militància amb un altre 25% (reviseu els resultats d'assistència i escrutini de les assemblees d'aquests darrers dos anys) han obviat un 50% dels militants de Reus que o bé no s'han postulat per cap facció o bé s'han quedat a casa directament. Aquest fet ha acabat per restar persones que donin un cop de mà en les tasques d'activisme que una ideologia com la nostra necessita. El funcionament de l'executiva local i del comitè de campanya se n'han vist afectats, per igual.
- El tercer regidor ens ha quedat a 190 vots. Aquest nombre de vots es poden perdre de moltes formes, totes atribuïbles a una pèrdua de proximitat amb 190 electors que ens van votar al 2003.
- El resultat, 2 regidors, ens porta a una conclusió final immediata: tot el que s'ha esdevingut en aquesta legislatura -el temps que ens avaluen els nostres votants- no ens condueix al creixement.

"Per què caiem? Per aprendre a aixecar-nos"
(Thomas Wayne al seu fill Bruce, a Batman Begins)

2 comentaris:

 1. David benvingut als blogs de Reus, els de ERC en sou majoria !!!

  vec que ens has linkat, fem al mateix amb el teu blog, si necesites quelcom, ja saps, estem a la teva disposició

  salut i república !!!!

  ResponElimina
 2. si tens un moment entra al nostre blog, hi tenim borbons amb pilotes

  salut i república

  ResponElimina